Skrekk og gru... HVA skjer egentlig?

I kveld var jeg i byen og tok en kaffe med Magnus Lepore alias FagMag... Han skulle til Tr.hjem med flyet, hente flyttelasset siden han flytter hit til helga ;) DET GLEDER JEG MEG TIL... Iallefall, etter vi hadde tatt en nytrekt svart kaffe, og da mener jeg svart... Skulle jeg følge han til flytoget, vi gikk da nedover Karl Johan og inn på Oslo S område, jeg må si at da mistet jeg munn og mæle.. Skrekk og gru, fikk grøssninger nedover ryggen og sure oppstøt.. Redd ble jeg også... Det var stappet med Narkomane med knekk i knærne, og de var alle på alder med min lillebror som nå er 14... Jeg ble lei meg, og sint... Kanskje rart at jeg skriver dette, har jo bodd i Oslo snart 10 år så burde være vant?, men det er innmari lenge siden jeg har gått akkurat der, især da på kveldstid..

Lurer på hvor foreldrene er, og hvor staten er oppi alt dette , er det ingen som tar seg av de stakkars folkene? Vi hjelper jo i hue og ræva i andre land bare det regner litt for meget, mens her lar vi det flomme over for våre egne...

Dette burde virkelig settes ett søkelys på, se på hvem som styrer landet, se på hva som gjøres galt.  Snakket med en eldre venninne nettopp fra nord, og da jeg sa dette til henne sa hun...: Ja men Erlend, og få hjelp av staten hvis du bor her i norge, e som å sku klemme blod ut av en trepeis...

Med det sier jeg god natt.

klem Erlend Elias
Føltes som jeg var i filmen DØDEN PÅ OSLO S...

11 kommentarer

<3 Kristina

19.jan.2011 kl.00:10

Uff, så fælt.. Burde ikke være sånn :(

Magnuss Lepore

19.jan.2011 kl.00:28

SVART kaffe!!! hahahahahaha ! :D no latte today bby ;) ses snart

hennieide

19.jan.2011 kl.00:29

tragisk er det! dette landet burde hjelpe våre egne først og fremst!

Heidi-Marie

19.jan.2011 kl.00:36

Staten vil ikke gjøre noe her. De er altfor opptatt av å hjelpe alle utenfor, slik at resten av verden kan tro vi er en fantastisk velferdsstat. Syke, eldre, ungdommer med store problemer, og ikke minst funksjonshemmede har ikke en sjanse dersom ikke de har familie som kjemper deres sak, -alene. Ufattelig trist at dagens ungdom trekker på gata og dør av overdoser uten at noen engang gidder å se på dem.

Ingrid

19.jan.2011 kl.00:51

Så teit med sånne ungdomer. Noen burde virkelig gjøre noe med det.

Elisabeth Ano

19.jan.2011 kl.02:01

=(

line

19.jan.2011 kl.02:04

Oslo S uten babyrosa bobblejakker håper jeg :)

Angelida

19.jan.2011 kl.06:44

Beveger meg minst mulig i det området, skikkelig ubehagelig å møtte "svømme" seg gjennom alle de rusa menneskene. Blir litt for heavy selv for meg :-( Og ja! Hvor er foreldrene, barnevernet, familien og andre innstanser som burde ha fulgt opp og brydd seg?! Triste greier.

husmora

19.jan.2011 kl.10:17

:( Rett og slett trist at såpass mange unge alt er knekt av rus ..

Nei man kan spørre seg hvor Norge er på vei hen, og jeg kan vel si at jeg håper at et regjeringsskifte ved neste valg.

Therese

19.jan.2011 kl.21:14

Litt for mange triste skjebner der nede ja.. Var der for en tid tilbake og var så heldig å få kjøpt juleboken til =OSlO. Synes det er et kjempefint tiltak, så kan man hjelpe noen som vil ha hjelp. For det er synd å si det, men det er ikke alle som vil ha hjelp.

~credente.blogg.no~
Ja enig med dere alle,. Og ja jeg tror det er på høytid med skifte på sjefstolen.... Kanskje avskaffe kongehuset og frigjøre mye penger? Penger som kan hjelpe de som trenger det, for hvilken nytte har vi av kongehuset egentlig?

Skriv en ny kommentar

Erlend Elias & Sofia Charlotta

Erlend Elias & Sofia Charlotta

0, Oslo

Erlend Elias: Freelanse make up artist-frisør og stylist.. Livet elsker meg og jeg elsker livet!!! Er front figur for Oriflame norge, jobber som make up artist for dem . Så er jeg Kreativ utvikler for frisør kjeden SAXEN Min mail er erlendelias.b@gmail.com. Sofia Charlotta: Kosmetolog; hud- og spaterapeut, make-up, kost og ernæring, helse. Sitter også i styret til Norske Kosmetologer og Hudterapeuters Forbund. Har alltid vært opptatt av skjønnhet og allt som har med det å gjøre! Mail: sofiacharlotta.l@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits