Jeg takker for en MAGISK HELG ;)

Hei hei hei ;)

Da er helga over, og vi sitter igjen med MANGE nye minner.. Noen har kanskje vært årets kuleste fest ;) Noen har kanskje fått kyssa litt, noen sitter nok med noe sorte hull og litt angst i brystet hehe.. Eller noen har kanskje vært på shopping i en eller annen storby ;)

Jeg har ikke gjort noen av delene, jeg tok ett ipmulsivt valg på fredag, planen var jo egentlig å være i Oslo og gå på Mote med mening, og lifestyle magasin lanseringen på fredag, og Gullfisken på lørdag.. Da hadde det nok blitt full rulle og jeg ville nok sittet her som mange av dere med sorte hull og sting i brystet... MEN, jeg impulsiv som jeg er, snudde snuten mot vårt naboland, sverige.. Nærmere sagt Gøteborg, der bor min Søster med hennes mann og med MIN NIESE, verdens søteste vakreste skjønneste lita jente på snart 2 år.. Helledussan så gla jeg er i det barnet, ild og vann er det minste jeg skulle gått over for henne;)

Vi hadde det man kaller kvalitets tid, baka brød og så på drømmehagen..  Og INGEN fest kunne slått denne helga <3
Ønsker alle en god start på uka ;)

KLem Erlend Elias

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Erlend Elias & Sofia Charlotta

Erlend Elias & Sofia Charlotta

0, Oslo

Erlend Elias: Freelanse make up artist-frisør og stylist.. Livet elsker meg og jeg elsker livet!!! Er front figur for Oriflame norge, jobber som make up artist for dem . Så er jeg Kreativ utvikler for frisør kjeden SAXEN Min mail er erlendelias.b@gmail.com. Sofia Charlotta: Kosmetolog; hud- og spaterapeut, make-up, kost og ernæring, helse. Sitter også i styret til Norske Kosmetologer og Hudterapeuters Forbund. Har alltid vært opptatt av skjønnhet og allt som har med det å gjøre! Mail: sofiacharlotta.l@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits