En dag som burde avskaffes... Men grattis anyway;)

Ja da er damens dag snart over, og det nr 100---  Hva gjør dere rødstrømper i dag da, brenner en hold-in eller en stay up. Ellers dere er så gærne at dere knuser en flaske botox og danser rundt den..

Jeg må¨ærlg innrømme at jeg syns ikke denne dagen har noe for seg, det er for lenge siden ferdig likestilt.. Nesten så jeg syns det er gått litt for langt--- da snakker jeg kvoter her og kvoter der... Se bare på politikken, 3 av norges største parti er det kvinnelige ledere--- NEI--er du jente i norge har du det mye enklere både på privaten, på byen, og jobbmessig bedre en mange gutter.. SÅ syns vi skulle ha avskaffet denne dagen på sin store gebursdag--

MEN uansett vil jeg gratulere dere damer med deres pittyday nr 100   ;)

kizz kizz ERLEND ELIAS a man. 

4 kommentarer

arild

09.mar.2011 kl.00:21

du kan jo nøye dæ med at vi årlig har 363 daga førr oss ;)

Jo

09.mar.2011 kl.09:56

Fy faen. Håper du kødder nå. Hvis ikke, burde du ta deg en kort tur på en lang brygge, for det der var bare for dumt.

Merethe

11.mar.2011 kl.21:51

Så usympatisk du er.

Vi kvinner i norge, har det bra, tross alt (selv om det er noen steg å gå før vi har like RETTIGHETER som menn i dette landet). Men i solidaritet til ALLE andre kvinner i verden, så bør denne dagen "feires". Primært for å belyse kvinners elendige oppvekstkår, undertrykkelse, fattigdom, overgrep osv. Få vekk skylappene, det finnes mer en make up og glamour.

Erlend Elias

12.mar.2011 kl.12:21

Er ikke usympatisk, da kjenner du nok ikke meg ;)

Heller er ikke dette snakk om hva som skjer i den 3verden. Heller ikke er dette innlegget så seriøst som dere tar det, MEN jg syns ikke norske kvinner er så undertrykte ;) I Norge har de dt faktisk veldig bra, så det er overflødig dag her i landet;)

Skriv en ny kommentar

Erlend Elias & Sofia Charlotta

Erlend Elias & Sofia Charlotta

0, Oslo

Erlend Elias: Freelanse make up artist-frisør og stylist.. Livet elsker meg og jeg elsker livet!!! Er front figur for Oriflame norge, jobber som make up artist for dem . Så er jeg Kreativ utvikler for frisør kjeden SAXEN Min mail er erlendelias.b@gmail.com. Sofia Charlotta: Kosmetolog; hud- og spaterapeut, make-up, kost og ernæring, helse. Sitter også i styret til Norske Kosmetologer og Hudterapeuters Forbund. Har alltid vært opptatt av skjønnhet og allt som har med det å gjøre! Mail: sofiacharlotta.l@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits