This is PR

På torsdag var jeg på åpningen av ett nytt PR byrå som åpnet i Oslo-- De har mange kjente merker, alt fra Dyberg kern til Lindex.... De har også en rekke kjente artister dem gjør PR for..

 

Jeg var der, og hadde en vanvittig hyggelig aften.. Free bar hele kvelden og alle var i godt humør--- TOPP humør kan man vel si.. Det var utlodding av en tur til New York og en Canon kamera,,.. og jeg var var 3 tall unna... Fikk sånn nr lapp i døra når en kom vet du ;) Så var det ei som jobber i magasinet TOPP som vant... Så hun fikk jo en topp kveld,, toppers... Prøvde å ta det fra henne men det gikk vel heller dårlig.. Bedre lykke neste gang :)

XXX Erlend Elias

 

PS. Nå skal jeg se Black Swain... noen som har sett den? Håper det er en søndags film -----!

5 kommentarer

Maren Svanem

13.mar.2011 kl.19:51

Black Swan er nydelig. Rett og slett. En ganske spesiell film - men dog nydelig :)

Konkurranseoversikten

13.mar.2011 kl.19:59

Hos konkurranseoversikten.com kan du nå finne konkurranser hvor du kan vinne en reise for hele familien til Gran Canaria, parfymer av den dyre sorten, reisegavekort, gavekort på klær, iPod eller smykker! Så ta turen innom konkurranseoversikten.com nå for å bli med i en konkurranse!

Pia Bjørnsen

13.mar.2011 kl.20:36

kult :-)

Fluffy & Cinsy

13.mar.2011 kl.20:55

haha morsom :P

Julie Leypoldt

06.apr.2011 kl.11:01

Så ut som dere hadde en festlig kveld ;) Digger videon laget av Oslo Nights! Les intervjuet mitt med Katrine Kvalsund her:

http://thesybariteweekly.wordpress.com/2011/04/06/this-is-virkelig-pr/

Klem Julie ;)

Skriv en ny kommentar

Erlend Elias & Sofia Charlotta

Erlend Elias & Sofia Charlotta

0, Oslo

Erlend Elias: Freelanse make up artist-frisør og stylist.. Livet elsker meg og jeg elsker livet!!! Er front figur for Oriflame norge, jobber som make up artist for dem . Så er jeg Kreativ utvikler for frisør kjeden SAXEN Min mail er erlendelias.b@gmail.com. Sofia Charlotta: Kosmetolog; hud- og spaterapeut, make-up, kost og ernæring, helse. Sitter også i styret til Norske Kosmetologer og Hudterapeuters Forbund. Har alltid vært opptatt av skjønnhet og allt som har med det å gjøre! Mail: sofiacharlotta.l@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits