Sykt Lykkelig

Da er jeg kommet hjem fra kino, som jeg må si var en opplevelse altså ;) Jeg dro til byen og møtte min "tante" ja tante i gåsetegn for hun er ikke det biologisk. Dette er en kvinne midt i 50 årene som jeg snart for 10 år siden søkte på hybel hos, så en annonse i aftenposten, ringte, kom på visning, ble der i 5 timer og vi ble bestisser. Jeg flyttet aldri inn til henne, grunnen til det er jeg egentlig usikker på. Vi snakket om det senest i kveld men ingen av oss husket egentlig hvorfor. Jeg tror det hadde med at hun hadde katt og at hjemmet hennes er ganske så spesielt innredet. Dere skjønner hun er ikke hvilken som helst dame, hun er klarsynt og healer. Jeg har kalt henne Elvira siden den dagen vi møttes, for det var det hun hadde skrevet i annonsen, men det er dog ikke hennes virkelige navn, men jeg kjenner henne bare som det ;)

Men det som har vært deilig igjennom disse 10 årene er og hatt en venninne som henne, som er helt i andre miljøer en meg, levd lenge og har mye erfaringer dermed mange gode råd, hun har jo levd som jeg gjør, singel og barnløs og stadig på farten, bare at hun har gjort det dobbelt så lenge(nesten). Hun har ikke barn ergo mer tid til sin "nevø", så vi har det mye morsomt sammen, både når det kommer til å snakke om moter, hun har bestandig vært veldig motebevist så hun forteller gjerne hva som var hot når hun rocka dansegulvet, og det elsker jo jeg å høre på. Så har jeg jo min alternative side der hun også har mye å komme med, både innenfor ting hun selv har opplevd og hva hun har lest. Så etter kinoen rælla vi rundt med bilen i 4 timer  og bare skravla, hehe.. Vi snakka om alt fra Anne marit gjølsrud +andre div slager artister, det å bli eldre , hårtrender og videre til tankefelts terapi. Så det er allsidig. Så jeg må si jeg er glad for at jeg gikk på den visningen for 10 år siden ;)

Men tilbake til filmen vi så i kveld, vi endte opp med å se SYKT LYKKELIG http://www.imdb.com/title/tt1664892/

En film som hadde premiere lenge før jul, så jeg er glad jeg rakk den på kino, det er en helt fantastisk fin film, tragikomisk hahaha, jeg må le bare jeg tenker på den ;) Så er jo min favoritt skuespillerinne med der, Agnes Kittelsen.. Hun har jeg følgt med på lenge før hun ble "kjendis" etter Max Manus, så jeg storkoste meg til de grader, så har dere ikke sett den kan jeg anbefale den på det varmeste. Det er en virkelighets nær film, der du humrer deg igjennom fra begynnelse til slutt ;) Terningkast 5. sterk sådan.

Her er traileren:

 

Takker for en fin helg, og en nydelig søndag. Nå er det legge tid og en ny uke er på vei;)

Natt klemmer Erlend Elias

8 kommentarer

Den vil jeg se en dag også!

fiveoneone

14.mar.2011 kl.03:40

Høres kos ut! :)

KOMMENTERER TILBAKE

14.mar.2011 kl.03:57

Så den forr et par uker siden, ahah ü den var egentlig ikke så bra :p

Emma og Martine

14.mar.2011 kl.04:40

Haha, så koselig da! Naboen i den andre enden av sånne leiligheterpårad som vi bodde i før er en dame i 70årene som alltid har kalt meg "lille musungen" sin, og hun er en skikkelig allsidig dame hun og. Ikke klarsynt eller noe, bare sær og søt, haha! Han ene naboen der nå bråker så forferdelig fordi han jobber hjemme med noe treverk/bygging eller noe, og fikk slag i fjor eller noe og hun sa "Vet du hva...? Det slaget va' virrrkeliii' 'ke hardt nok lille musungen..." Hahah x) Vil skikkelig se filmen!

<3 Hilja

14.mar.2011 kl.08:04

høres koselig ut :)

Jenny

14.mar.2011 kl.08:47

Elsker bloggen din, men hvorfor har du ingen spørsmål og svar? Jeg bruker: www.valresultatet.se, der jeg kan også samle alle mine meningsmålinger. Ville vært fint om du hadde det!

Miranda

14.mar.2011 kl.08:59

Lyst på gratis sminke?

http://www.gratismakeup.no/?r=56118

Ruinert

14.mar.2011 kl.14:13

Fin blogg :-)

Skriv en ny kommentar

Erlend Elias & Sofia Charlotta

Erlend Elias & Sofia Charlotta

0, Oslo

Erlend Elias: Freelanse make up artist-frisør og stylist.. Livet elsker meg og jeg elsker livet!!! Er front figur for Oriflame norge, jobber som make up artist for dem . Så er jeg Kreativ utvikler for frisør kjeden SAXEN Min mail er erlendelias.b@gmail.com. Sofia Charlotta: Kosmetolog; hud- og spaterapeut, make-up, kost og ernæring, helse. Sitter også i styret til Norske Kosmetologer og Hudterapeuters Forbund. Har alltid vært opptatt av skjønnhet og allt som har med det å gjøre! Mail: sofiacharlotta.l@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits