I dag snudde jeg livet på hodet!wow for en dag det har vært her i Oslo i dag ;) Våkna opp til strålenes solskinn og fuglene som kvitra om vår ;) Det luktet at gresset begynner å synes og jeg ble så HAPPY <3

Er så lei av vinteren så jeg holder på å spy, har vært så lang vinter i år at jeg nesten ikke husker åssen det føles med sommer ;) Men det kan jo ha at forrige sommer hadde jeg 4 dager fri og da regnet det, så det er lenge siden jeg har slikket sol... Jeg som lider av tanorexia (elsker å være brun) slikker jo i meg vær en solstråle som skinner på min kropp hehe ;)

Ja så jeg bestemte meg for å kose meg, ringte min kjære venninne Sofia og avtalte lunsj på Bølgen på Briskeby-- der møtte vi jo den ene etter den andre var så innmari kos, Bla, Daniel Franck.. Når han kledde av seg i solveggen.... Da skjønte jeg det, der sitter han, jevnhøy med meg, nei kanskje 10 cm lavere men dog 10 kg mer muskler en meg... Og jeg som har begynt å trene på Gym club  å følte meg jo egentlig relativt fresh..... Jeg kødder ikke, selvtiliten min sank altså fra topp til bånn....på ett nano sekund..

Så nå er det altså alvor, jeg skal slutte å røyke fra 1 april..  Laget Deal med Line Dahlgren (eier av DRINK magasin), vi skal slutte sammen.. Det er jo egentlig trist for det er mye kos i den pinnen det kan jeg love deg.. Blitt kjent med mange rare og gøye folk over en røyk altså.. Men nå nærmer det seg altså slutten.... Slutten på en venn som jeg har patta på i så mange år at jeg tør ikke si det tilfelle morra mi leser dette hehe ;)

Mandag neste uke er starten på ett nytt å bedre liv, må ha denne uka på å forberede meg.... ;) Så følg med på turen, det kan bli mye bra... og grinete innlegg ;)

 

Det er mange som lurer på hvorfor ikke jeg har konkurranser her på bloggen, og det er bare for at jeg ikke har tenkt på det rett og slett. Så i morgen kommer det ;) Fort og gæli ;)

Her er meg og sofia, og en skalldyrsalat.. Kan det bli bedre;)

Ja det kan det, spray deg en gag om dag med suksess sprayen så får du alt du vil i tillegg... Nesten så jeg må legge inn ett bilde av min favoritt dame i hele verden... Og får man velge hvem man kunne blitt i sitt neste liv hadde det jammen blitt henne.... ok her er hun-----------------> Magica fra tryll ;) Love u 4 ever...
 

3 kommentarer

Sofia charlotta

15.mar.2011 kl.00:19

Ser ju ut som jag visar finger i bakgrunden?

Gjorde jag det?

Va en fiiiin start på veckan, vi gillar sånna måndagar ;-*

Susanne

15.mar.2011 kl.12:16

Herlig med sol!:) Du ligna foresten på en blanding av Johnny Depp og Orlando Bloom, pen!:)

Ha en fin dag:)
Susanne: Takk ;)

Skriv en ny kommentar

Erlend Elias & Sofia Charlotta

Erlend Elias & Sofia Charlotta

0, Oslo

Erlend Elias: Freelanse make up artist-frisør og stylist.. Livet elsker meg og jeg elsker livet!!! Er front figur for Oriflame norge, jobber som make up artist for dem . Så er jeg Kreativ utvikler for frisør kjeden SAXEN Min mail er erlendelias.b@gmail.com. Sofia Charlotta: Kosmetolog; hud- og spaterapeut, make-up, kost og ernæring, helse. Sitter også i styret til Norske Kosmetologer og Hudterapeuters Forbund. Har alltid vært opptatt av skjønnhet og allt som har med det å gjøre! Mail: sofiacharlotta.l@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits