Så lenge sola skinner, synger man ;)

Dette var i bilen på gardemoen, meg, sofia og lillebror. Sofia kjørte oss dit, så vi kunne ta flyet opp til nord, ja her jeg sitter i det øyeblikket jeg skriver dette ;)

Så vi dro fra sol og varme til regn, sny og kulde.. Men HEYYYYY det er høytid å da reiser man jo dit sine nære og kjære er.. JEg bare syns de kunne bodd på ett mer eksotisk sted.. Som f.eks Hawai eller Cuba..  Men det er jo ikke tilfelle, så da er det digg å ha en liten videosnutt å drømme seg bort i hehe.. Natta folkens;) Sweet dreams..

xxx Erlend Elias

 

3 kommentarer

- Antika

20.apr.2011 kl.02:41

haha, tøff video :D

Aina ♥

20.apr.2011 kl.03:07

Kjempe kul video! :) Fin blogg!

Karoline rlh

20.apr.2011 kl.08:54

Kjempe fin blogg og GOD PÅSKE. :D

Blir kjempe glad for kommentarer tilbake.

Skriv en ny kommentar

Erlend Elias & Sofia Charlotta

Erlend Elias & Sofia Charlotta

0, Oslo

Erlend Elias: Freelanse make up artist-frisør og stylist.. Livet elsker meg og jeg elsker livet!!! Er front figur for Oriflame norge, jobber som make up artist for dem . Så er jeg Kreativ utvikler for frisør kjeden SAXEN Min mail er erlendelias.b@gmail.com. Sofia Charlotta: Kosmetolog; hud- og spaterapeut, make-up, kost og ernæring, helse. Sitter også i styret til Norske Kosmetologer og Hudterapeuters Forbund. Har alltid vært opptatt av skjønnhet og allt som har med det å gjøre! Mail: sofiacharlotta.l@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits