Bikinisäsong 2011: Ett gott litet tips


ÄT FRUKOST!!

Det er viktig å spise frokost for å sette igang forbrenningen av energi!
Og det trenger ikke å ta så lang tid; kutta upp grønnsaker og oppbevar de i en boks så spar du lite tid der, legg opp diverse pålegg på ett fat med lock over, koke opp flere egg av gangen og ha de ferdigkokte i kjøleskapet (holdbarheten blir faktisk lengre) osv.
Mosa noen avokadoer og ha i en lufttett boks (pressa lite sitron øver avokadon så blir den inte lika snabbt brun) og smør på brødskiven istedenfor smør. Da får du i dig sunt fett i starten på dagen, hvilket fører til at kroppen tar opp mindre dårligt fett resten av dagen.
Og husk extra vitaminer, mineraler, og fettsyrer!!

/SofiaCharlotta

4 kommentarer

Cecilie

22.apr.2011 kl.09:10

Godt tips : D

vesle og julz

22.apr.2011 kl.09:27

ja det er sant :D

Military

22.apr.2011 kl.10:00

Bra tips :)

Vivi

22.apr.2011 kl.12:04

Takk for frokost tipset, Sofia :) Nå skal jeg lage meg en good frokost, bildet inspirerte meg :) klem Vivi :)

Skriv en ny kommentar

Erlend Elias & Sofia Charlotta

Erlend Elias & Sofia Charlotta

0, Oslo

Erlend Elias: Freelanse make up artist-frisør og stylist.. Livet elsker meg og jeg elsker livet!!! Er front figur for Oriflame norge, jobber som make up artist for dem . Så er jeg Kreativ utvikler for frisør kjeden SAXEN Min mail er erlendelias.b@gmail.com. Sofia Charlotta: Kosmetolog; hud- og spaterapeut, make-up, kost og ernæring, helse. Sitter også i styret til Norske Kosmetologer og Hudterapeuters Forbund. Har alltid vært opptatt av skjønnhet og allt som har med det å gjøre! Mail: sofiacharlotta.l@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits