Nordiska designere: Jenny Widing, Sverige

Nordiska designere gør det ju vældigt bra runt om i værlden, så vi tænkte att vi skulle presentera lite forskjellige designere från de nordiska lænderna, som du kanske inte sett i alla motebladene, men som fortfarande ær vældigt nordiska och vældigt duktiga :)

 

Først ut kommer Jenny Widing, från Sverige.Hon børjade designa klæder i 2007 då hon kom med merket "Jenny Weirdo". Merket vokste, navnet blev byttet til Jenny Widing  och kom fort inn i de trendigste butikkene i Stockholm, och sen vidare ut i Sverige;

Hon henter sin inspiration i designen från 70-tallets "glamorøsa og dekadenta skjønnhet", som hon selv beskriver det, og mikser det med de seneste trendene. Håndplukkede plagg fra reiser runt i forskjellige kulturer, mixade med egen design og vintage gir en unik stil.

Et lite utplukk fra den aktuelle kollekjonen:


Såå massa fina smykker; ringar, armringar, halsband..

 

Fiiina vesker:

 

 

Vintage-kjoler:
 

De fantastiska JW-collar som finns i ulike varianter:

 


 

Frescha jakker:


 


Lovely batik-tights:

Kolla in hemsidan: www.jennywiding.com hvor du kan shoppe i web-shoppen i venten på at klærne kommer til butikk i Norge.
 

/ SofiaCharlotta

 

Én kommentar

Maria Andersen

03.mai.2011 kl.17:41

Hei jeg har et sykt hårdillemma for tiden, hadde vært utrolig kult om du hadde stukket innom og skrevet det du mente på det øverste innlegget om farging av håret mitt. Sikkert mange som kjenner seg igjen i det. Men hadde vært til stor hjelp!

Skriv en ny kommentar

Erlend Elias & Sofia Charlotta

Erlend Elias & Sofia Charlotta

0, Oslo

Erlend Elias: Freelanse make up artist-frisør og stylist.. Livet elsker meg og jeg elsker livet!!! Er front figur for Oriflame norge, jobber som make up artist for dem . Så er jeg Kreativ utvikler for frisør kjeden SAXEN Min mail er erlendelias.b@gmail.com. Sofia Charlotta: Kosmetolog; hud- og spaterapeut, make-up, kost og ernæring, helse. Sitter også i styret til Norske Kosmetologer og Hudterapeuters Forbund. Har alltid vært opptatt av skjønnhet og allt som har med det å gjøre! Mail: sofiacharlotta.l@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits