Hvor skal jeg dra??? Bilen og dama er klar!!!

Jeg har ett slikt dilemma på hvor jeg skal dra på ferie, det er så mange steder som frister. Men jeg som tvilling klarer jo ikke bestemme meg. Jeg har dødslyst på IBIZA der Sofia er... Jeg ønsker vel mest å dra til Krotia, der er det vakrest i verden syns jeg.. Men jeg har jo min søster og hennes datter i Gøteborg og resten av familien oppe i nordnorge... SÅ skjønner dere at det er vanskelig eller???

Jeg legger jo aldri planer så det blir litt sånn i siste sekund bestandig, ofte er det dyrere en det trenger å være også- men if u got a twisted mind its twisted;)

 

Jeg skal iallefall sette meg ned litt å laste opp bilder fra Brun OG Blid shooten i går, få lagt ut reise brevet Sofia har sendt meg fra Ibiza, og litt partys pics from here and there;)

 

MEN uansett hvor dere er husk SOLKREM.... hudkreft er bare blitt så altfor utbredt...

min favoritt er 

Sol family 15 Medium Sun Lotion Spray

4 kommentarer

JAANKA

05.jul.2011 kl.19:56

Bruker solkrem 24/7 :D bortsett fra på vinteren!

Ha en fin Tirsdag! :)

Christina

05.jul.2011 kl.20:00

hehe jeg er også tvilling, men en ting er jeg bombe sikker på å det er at turen går hjem til spania:D dra dit hehe:)

Matilda

05.jul.2011 kl.20:25

Fin blogg!

Sjekk gjerne ut videoer av meg synge og spille på bloggen min :)

isabel

14.aug.2011 kl.15:35

KROATIA! Split. Var der nettopp!! Der får du alt, partylivet,varmen og menneskene. Ikke minst en giga promenade med de fineste shoppingsentrene, VS, CD, alt! Loooves it!! :D

Skriv en ny kommentar

Erlend Elias & Sofia Charlotta

Erlend Elias & Sofia Charlotta

0, Oslo

Erlend Elias: Freelanse make up artist-frisør og stylist.. Livet elsker meg og jeg elsker livet!!! Er front figur for Oriflame norge, jobber som make up artist for dem . Så er jeg Kreativ utvikler for frisør kjeden SAXEN Min mail er erlendelias.b@gmail.com. Sofia Charlotta: Kosmetolog; hud- og spaterapeut, make-up, kost og ernæring, helse. Sitter også i styret til Norske Kosmetologer og Hudterapeuters Forbund. Har alltid vært opptatt av skjønnhet og allt som har med det å gjøre! Mail: sofiacharlotta.l@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits