Skjerpings!!!

Da var denne mandagen slutt, om en uke kommer en ny;) Men nå etter sommer og mye kos er det viktig å begynne å skjerpe seg inn igjen;) Ja vet ikke åssen det er med dere, men hos meg sklir det litt ut på sommeren. Så nå etter mye sol og bading, sene kvelder og litt mye sprudlevin merker jeg at fjeset mitt roper litt VARSKUUUU HÆÆR.. Så nå er det skjerpings med rens og kremer;) Natt krem er viktig, her er min favoritt.. Den er helt super duper..

Den finner du på www.oriflame.no

Kraftfull naturlig formula beriket med kollagen og elastin aktiva som bygger opp hudens støttende nettverk i løpet av natten. Gir huden styrke og fasthet, resultatet er en hud med yngre utseende. Påføres med lette oppadgående bevegelser på rent ansikt og hals før du går og legger deg. 50 ml.

2 kommentarer

Ann Siren Moe Nilsen

16.aug.2011 kl.01:00

fin blogg

komenter tilbake?

juneveronicaaa

16.aug.2011 kl.02:31

:)

Skriv en ny kommentar

Erlend Elias & Sofia Charlotta

Erlend Elias & Sofia Charlotta

0, Oslo

Erlend Elias: Freelanse make up artist-frisør og stylist.. Livet elsker meg og jeg elsker livet!!! Er front figur for Oriflame norge, jobber som make up artist for dem . Så er jeg Kreativ utvikler for frisør kjeden SAXEN Min mail er erlendelias.b@gmail.com. Sofia Charlotta: Kosmetolog; hud- og spaterapeut, make-up, kost og ernæring, helse. Sitter også i styret til Norske Kosmetologer og Hudterapeuters Forbund. Har alltid vært opptatt av skjønnhet og allt som har med det å gjøre! Mail: sofiacharlotta.l@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits