Hvem er jeg?

Ja hvem er jeg egentlig, det har jeg tenkt mye på i det siste. Ofte er man jo bare en karakter som passer inn i en setting, eller er har man utallige sider av seg selv? Jeg begynner jo å bli noen og tyve nå så jeg tenker litt at jeg er jo ikke 22 for bestandig, og livet er ikke bare en lek, så vil liksom finne litt ut av det:) Hvem er jeg liksom?
Er det jeg gjør nå noe jeg skal bestandig gjøre, eller er jeg på vei til noe nytt. Jeg vet ikke, men det jeg vet at jeg har det jævla bra nå som jeg har det, trener ræva av mg ene dagen, lasser innpå med burgere den neste dagen, plutselig er jeg super onkel mens kvelden etter er jeg konge på byn! Elegant og sexy i pels eller i økologisk råsilke, bohem til ørene.
Steller og krøller håret, føler mg som en prins, neste dagen er det i strikk og ut på tur jeg løper! Så er det rart jeg må spørre meg litt hvem jeg er? Men frem til jeg finner ut av det, skal jeg fortsette å kose vettet av meg;) Natta folkens;)
Xxx

5 kommentarer

citasworld.blogg.no

29.sep.2011 kl.07:07

Du er en herlig person, eneste jeg vet :)

Ha en super fin dag kjære :D

Klem Camilla (Brun Og Blid )

agnesaanne

01.okt.2011 kl.01:54

kjempefin blogg! :)
Fin blogg:D

fine bilder:D
Bra skreve!! :)

mincy

01.okt.2011 kl.02:24

Digger håret ditt hvertfall!

Skriv en ny kommentar

ErlendElias

ErlendElias

0, Oslo

Erlend Elias: Freelanse make up artist-frisør og stylist.. Livet elsker meg og jeg elsker livet!!! Er front figur for Oriflame norge, jobber som make up artist for dem . Så er jeg Kreativ utvikler for frisør kjeden SAXEN Min mail er erlendelias.b@gmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits