Har du vært i en sekt?

I kveld har jeg vært på boklansering av boka Sekter! Det er min kusine Audhild Skoglund som er forfatteren. Ja jeg og ca (ukjent antall) men mange var der, og jeg var vel den eneste uten doktorgrad hehe. Men jeg storkosa meg og syns det var lærerikt. Høre folk sine historier, utrolig hva det å tilhøre eller ha tilhørt en sekt har og si! Jeg må jo ærlig innrømme at jeg syns det virker skummelt, og jeg tror folk som er med i en sekt søker tilhørighet og trygghet. Hvorfor ellers skal en være slik flokkfølger! Jeg tror det er bra med venner og familie men at en burde holde seg for god til å joine en gruppe der det er en leder! Du er din egen herre og den som isåfall burde være over deg er Gud selv ;)
Kjøp boka, den engasjerer;)
Xxx

3 kommentarer

Thomas

12.okt.2011 kl.10:01

Hei Erlend, jeg synes du holdt et morsomt og interessant innlegg under lanseringen. Jeg har kommet nesten halvveis i boka, og den er meget bra og lærerik.

Daeva Tollnes

13.okt.2011 kl.02:20

Hørtes bra ut. Skal kjøpe den! Setter den på listen min blandt de andre jeg leter etter...

intellectualgiant

13.okt.2011 kl.05:01

på tide at noen skriver om noe som dette. undersøk, Aleister crowley, så finner man bestefaren av kult virksomheter.

Skriv en ny kommentar

ErlendElias

ErlendElias

0, Oslo

Erlend Elias: Freelanse make up artist-frisør og stylist.. Livet elsker meg og jeg elsker livet!!! Er front figur for Oriflame norge, jobber som make up artist for dem . Så er jeg Kreativ utvikler for frisør kjeden SAXEN Min mail er erlendelias.b@gmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits