Gerdas magiske behandling...

Kosmetisk parafin er en behandling som øker blodsirkulasjonen. Det er bra for ømme og stive ledd, behandlingen får porene i huden til å åpne seg, varmen får huden til å absorbere fuktighet bedre. Huden blir silkemyk,glatt og får et friskt utseende. Først vasker vi føttene,desinfiserer,påfører et tykt lag med krem, dypper foten eller hendene,eller begge deler i parafin ca 3 ganger. Kunden skal ikke bevege på tærne eller fingrene mellom hvert drypp. Så dekker vi parafinen til med plast,føttene og hendene legges i en vott og sokker,for å bevare varmen. Behandlingen skal vare 10 min, til slutt tar vi av parafinen.molekylene er så store,at parafinen trekker ikke inn i huden .det er kremen under parafinen som jobber.

Dette er den beste behandlingen jg har fått, helt vanvittig. Blir kjærlig og salig bare ved tanken. Så har jg aldri møtt så god service som hos Gerdas.
Maten jg fikk var fiska samme dag av moren til Gerd... Hun er 84 år og ror ut på havet selv. Det var Himmelske fiskekaker ;)
På toppen av det hele fikk jg kjøre en kjøretur md en gammel Saab ;) Jg er jo så gla i eldre biler... Så sum summarium, dette var den beste dagen jg kan huske:)
Takk Gerd Synnøve i Leksvika;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

ErlendElias

ErlendElias

0, Oslo

Erlend Elias: Freelanse make up artist-frisør og stylist.. Livet elsker meg og jeg elsker livet!!! Er front figur for Oriflame norge, jobber som make up artist for dem . Så er jeg Kreativ utvikler for frisør kjeden SAXEN Min mail er erlendelias.b@gmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits