TradisjonsSkift!

I dag er dagen før jg setter kursen mot spania.. Jeg skal for første gang bryte tradisjonen, bytte ut kalde vakre snødekte nordnorge med sol og sommer i Spania.
Kan helle begge veier det altså, jg er jo veldig julete, og liker når hele familen er samlet. Pakker og hurramegrundt.. Ribba, pinnekjøttet og deilig juleknask. Men i år blir det ikke slik, jg skal lese bøker, spise sunne måltider, sove mye, trene og helst bli litt brun:)
Veldig vanskelig å pakke, jg har holdt på i hele dag, må liksom finne stilen som en vil kjøre. Jeg har jo kjørt så mange, så nå vil jg ha en koffert i en ren linje. Pakket først bare maritime klær, med seilhatt, vindjakker og hvite shortser med press.. Så ble jg litt på den rocka, jeans, nagler og mye rufs!
Men nå tror jeg, ja er rimelig fast bestemt... Jg vil være totalt bohem, med batikk, råsilke og thaibukser. Slenger på en dyp bok og ett par hornbriller..
AnywhoAndWhy... Det jg skulle si i dag så Kom kjære nabo Mettisen min å stæsja opp md husmannskost til mg, så jg fikk en pause i pakkinga, det var sååå kos:)
Ups, Passet mitt?
Wtf... Jg må lete.. Nattis

3 kommentarer

Mettis

15.des.2011 kl.00:14

Takk for en deilig middag og hyggelig selskap <3

Julegaven ble jeg veeeeldig glad for, kanskje det blir den som henger på denne kroppen på fredagens julebord! Kos deg masse i Spania og nyt slappe dager med dine kjære <3 . Vi snakkes om kort til og sees i 2012. Stor klem fra meg:)

Tom

16.des.2011 kl.22:18

Digger håret ditt! Hvordan har du fått det sånn? Jeg vurderer PGA deg å spare til langt, men har ikke naturlig fall, bruker du mye produkter?

ErlendElias

17.des.2011 kl.14:03

Takk Tom:)

Så hyggelig sagt av deg. Jg bruker omtrent ikkeno produkter i det. Gjør jg det er det økologisk saltvann, eller hairpowder fra bumble and bumble. Jg liker at det er litt tørt og messy... Så ser vel kanskje ikke ut som det mest velstelte, men sånn digger jg det da;)

Skriv en ny kommentar

ErlendElias

ErlendElias

0, Oslo

Erlend Elias: Freelanse make up artist-frisør og stylist.. Livet elsker meg og jeg elsker livet!!! Er front figur for Oriflame norge, jobber som make up artist for dem . Så er jeg Kreativ utvikler for frisør kjeden SAXEN Min mail er erlendelias.b@gmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits