desember 2011

Nyt deg!

Midt i stresset med riktig kosthold er det viktig å Skeie ut.. Unn deg noe riktig så deilig.. Slik som her mesker jg mg i en Banana Split.... Nytelse fra en annen verden!!!

Min måte!

Nå er jg i mitt rette element, der jg kan få meditere, avspenning og slappe helt av. Trene og ha ett variert kosthold er blitt så viktig for mg. Så øver meg nå til jg skal begynne seriøst med PT et...

TradisjonsSkift!

I dag er dagen før jg setter kursen mot spania.. Jeg skal for første gang bryte tradisjonen, bytte ut kalde vakre snødekte nordnorge med sol og sommer i Spania.Kan helle begge veier det altså, jg e...

Sånn!!

Dette er min julebordkledning!!! Driter i fløyel og stygge paljetter som så alt for mange drar på seg!!! Litt lei det kan du si!!!Selv om det er jul trenger du ikke se ut som ett juletre!

Lille snusk ;)

Denne skal jg ha:)

KongVinter gå av!!!

Jeg hadde virkelig håper på en snøfri vinter. Uten kulde og fænskap!!! I dag fant jg nesten ikke bilen, den var dekt av Guds hvite teppe!!!! Ble seint ute til avtalen, sklei bortover veien som bamb...

AllKopi

Sminka damene på allkopi, de skulle lage julekort;)Supersøte jenter, så det var en Easy jobb ;)

Her og nå shoot!

Gled dere til å se åssen kjekkas vi fikk jobbe md ;)Jula kom tidlig hehe

Her er DET julebordet LOL

Her er det julebordet alle vil minnes fra 2011... Fantastisk Og var Thomas sine ord,Thank u Oriflame ;)

Nå skal jeg stemme!!!

I morgen kårer jg Norges mest sexy gutt og kvinne 2011...Og nei det er ikke han nedenfor... Det er bare ett lite stk jurymedlem.. ? Politiet må en holde sg innaskjærs md!

Nå skal jeg stemme!!!

I morgen kårer jg Norges mest sexy gutt og kvinne 2011...Og nei det er ikke han nedenfor... Det er bare ett lite stk jurymedlem.. ? Politiet må en holde sg innaskjærs md!

Noen cover jeg har hatt i Dagbladet

Noen cover jeg har hatt i Dagbladet

Her er noen av jobbene jeg har gjort for Dagbladet fredag. Veldig veldig morsomme jobber, fantastisk blad og jobbe for ;)Og i dag er jeg selv i dagbladet fredag;)

Photoshoot for OnePiece

Her er det shoot, det er alltid like gøy. Så er det jo så vakre mennesker man jobber med:)Det var Sebastian Ludvigsen som tok bildene og det er jo stort å jobbe med en så bra fotograf.Jeg har gjort...
ErlendElias

ErlendElias

0, Oslo

Erlend Elias: Freelanse make up artist-frisør og stylist.. Livet elsker meg og jeg elsker livet!!! Er front figur for Oriflame norge, jobber som make up artist for dem . Så er jeg Kreativ utvikler for frisør kjeden SAXEN Min mail er erlendelias.b@gmail.com.

Kategorier

Arkiv

hits